De Tijd bestaat 40 jaar

2 02 2008

De zakenkrant De Tijd bestaat 40 jaar. Een extra dikke verjaardagskrant biedt een overzicht van 40 jaar financieel-economische berichtgeving.

De krant van vandaag vat 40 jaar economische geschiedenis samen in 40 sprekende voorpagina’s en scherpzinnige commentaren.

De (toen nog) Financieel-Economische Tijd rolde voor het eerst van de persen op 3 januari 1968.

Onder de kop “Waarom deze krant?” werd aan de lezer uitgelegd dat de krant informatie “met betrekking tot de financiële en algemeen-economische problemen van vandaag” bracht.

In 2004 veranderde de Financieel-Economische Tijd in De Tijd. Het dagblad gebruikt dan al de slogan: “De Tijd. Voor kennis van zaken.” De Tijd richt zich op ondernemers en beleggers en focust op ondernemingen, economie en politiek.

Maar de krant concentreert zich niet meer alleen op beursnieuws. In het weekend zijn er ook extra bijlagen als “De Tijd Weekend” waarin ruimte is voor kunst, gastronomie en reizen.

Bij de krant van vandaag zit een bon voor een gratis exemplaar van “Lijmen/Het been” van Willem Elsschot, niet toevallig een boek over een brutale ondernemer.

www.detijd.be

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: